România învinge Anglia!

Ionel Popa

România învinge Anglia cu 4:2 și e pe cale să obțină o performanță deosebită: calificarea în semifinalele Campionatului European U21.

Partida a fost una deosebit de plăcută! Mai ales repriza a doua!

Am spus că partida a fost una deosebit de plăcută pentru că s-a jucat dezinvolt. Am condus, apoi au egalat englezii, iar am condus, iar am fost egalați după care ….. S-a produs nebunia pe final. Senzația mea la un moment dat este că se joacă fără apărare!

Golurile au fost marcate de Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ’90+3, pentru România, în timp ce pentru Anglia au înscris Gray ’79 și Abraham ’87.

Iată cu cine am jucat:

În lotul de 23 al Angliei la Euro U21 sunt cel putin 11 jucatori, o echipă de start, cu origini în alte țări decât Anglia. Iată cum arată acest “prim 11” provenit din 10 țări:

Gunn (Scotia), Konsa (RD Congo & Angola), Tomori (Nigeria), Wan-Bissaka (RD Congo), Choudhury (Grenada & Bangladesh), Sessegnon (Benin), Maddison (Irlanda), Abraham (Nigeria), Nelson (Zimbabwe), Gray (Jamaica), Solanke (Nigeria).

Este meritul lui Mirel Rădoi pentru felul cum a pregătit din punct de vedere psihic competiția și această partidă, în mod special. Aceasta e atitudinea potrivită! România are talente în fotbal dar ne-a lipsit un antrenor care să-i motiveze spre/în marile competiții! Iată că a apărut unul! Felicitări tuturor jucătorilor, felicitări Mirel Rădoi, mult succes mai departe!!!

HAI ROMÂNIA!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s