Despre mine

M-am născut în satul Dodești, un sat de răzeși din județul Vaslui. Acolo mi-am petrecut copilăria, alături de părinții și frații mei. Am absolvit liceul  Mihail Kogălniceanu din Municipiul Vaslui.Apoi am mers la Facultatea de Silvicultură din Brașov. Studiind pădurea în toată complexitatea ei, am luat la cunoștință despre felul cum lucrează natura atât în regnul vegetal cât și în cel animal. Am învățat să prețuiesc mediul cu absolut tot ce ne oferă.  Pădurea, ecosistemul cel mai complex din natură, mi-a oferit multe momente minunate de care îmi amintesc cu drag. Am lucrat 12 ani în slujba pădurii, o experiență de viață extraordinară.

Padurea

În acea perioadă am absolvit Școala de Înalte Studii Postuniversitare(MBA) din cadrul Universității Gh. Asachi din Iași. Așa am reușit să învăț despre mecanismele de funcționare a afacerilor. Am dobândit informații din domeniul managementului, marketingului, arta negocierii, comunicare, management financiar etc.Toate acestea mi-au dat curajul de a părăsi sistemul silvic și de a demara o activitate pe cont propriu. Am urmărit o evoluție pe linie profesională pe care sistemul silvic nu mi-o mai putea oferi la un moment dat.

După mai multe încercări, începând cu anul 2008 am început să acord consultanță în vederea accesării de fonduri nerambursabile.Bineînțeles că această activitate a presupus participarea la foarte multe cursuri, instruiri, mult studiu individual, schimburi de experiență etc

În altă ordine de idei, sunt pasionat și de istorie, geografie, literatură și sport. Pe când eram elev, mergeam la olimpiade, în special la istorie. Am practicat lupte libere pe vremea liceului. Am cochetat cu atletismul, fotbalul și în facultate am mers 1 an de zile la un club de karate.

În limita timpului disponibil, mai fac și acum mișcare, fie cu bicicleta, fie pe jos.

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s